Qui som

Buch-Padrós consultors, S.C.C.L. és una cooperativa de treball associat dedicada a assessorar i acompanyar a l’empresa als afers diaris de la seva activitat. Igualment el seguiment personalitzat fa que l’assessorament s’extengui als emprenedors d’aquestes activitats mercantils.

El servei arriba també a les persones físiques sota una atenció totalment personalitzada i directa ja sigui buscant solucions a les seves obligacions tributàries, necessitats de cobertures d’assegurances, assessorament financer o necessitats jurídiques.

Per a tot aixó la firma conta amb una sèrie de pilars bàsics per al seu funcionament:

Personal humà. Veritable artífex de l’èxit demostrat: professionalitat i cura en el tracte de tots i cadascundels seus clients. La seva formació i el seu reciclatge continu asseguren la posada en marxa de qualsevol objectiu empresarial i el manteniment dins de la normativa més actual.

Suport col·legial. Les titulacions del personal de la cooperativa permeten ser membres del Col·legi d’Economistes, Col·legi de Graduats Socials i del Registre d’Economistes Assessors Fiscals.

Equipament físic d’última tecnologia. Tant el suport informàtic (Hard i Soft), com el sistema de comunicacions a través del “SISTEMA RED”, asseguren la qualitat en els càlculs i l’actualització constant de normatives, convenis, etc.

Els nostres clients. Les empreses de futur, saben que el seu origen i objectiu són els seus clients; Veritable protagonista del seu màrqueting i publicitat. La nostra norma “Un Client satisfet crearà una reacció en cadena”, és la base del nostre creixement logarítmic.

ca